Domov > Správy > Správy z priemyslu

Spôsob čistenia uterákov?

2021-09-21

1. Opláchnite vodou: Po každom použití uterák umyte vodou a potom ho zaveste na slnko, aby vysušil.

2. Pranie s pracím prostriedkom: Po 2-3 dňoch používania uteráka je potrebné ho dôkladne vyprať. Prací prostriedok nalejte do umývadla a rozpustite v teplej vode. Namočte uterák na pol hodiny a potom ho dočistite rukami. Nezabudnite ho niekoľkokrát opláchnuť a zavesiť na slnko, aby vyschol.

3. Vyvarte si uteráky: Najlepšie je raz za mesiac. Nezabudnite, že vodu nepoužívajte často, ľahko poškodíte uterák. Utierku vložíme do hrnca s vodou, množstvo vody nesmie presahovať utierku a potom mierne osolíme, povaríme 15 minút, po uvarení opláchneme studenou vodou, vodu vyžmýkame, zavesíme na slnko, aby suché, takže môže hrať úlohu pri dezinfekcii a sterilizácii.

4. Umyte si ryžovou vodou na oplachovanie: Mnohí z vás mali skúsiť umyť si tvár vodou na oplachovanie ryže, aby si pleť zvlhčili a vybielili. V skutočnosti môžeme tiež ponechať vodu z umývania ryže, vložiť uterák do vody na určitý čas a potom trieť, aby uterák zbelel a zmäkol.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept